مرگ مرموز زن تنها با یک استوری فاش شد! ماجرای آتش سوزی در شهرری چه بود؟ + فیلم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) آتش سوزی در جنوب تهران | انبار روغن موتور طعمه آتش شد + فیلم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) پنجمین سال خشکسالی پیاپی در خراسان رضوی | احتمال از دست رفتن سد‌های تأمین‌کننده آب مشهد در پاییز ۱۴۰۴ + فیلم نیمی از مدارس کشور را خیرین بازسازی و تجهیز می‌کنند یگان حفاظت محیط زیست: ارتقای توان عملیاتی برای امنیت محیط‌بانان ضروری است بازنشستگان صندوق فولاد وام بانکی می‌گیرند + جزئیات آیا واکسیناسیون HPV در ایران متوقف شده است؟ شکر سفید و قهوه‌ای از نظر ارزش غذایی چه تفاوتی با هم دارند؟ سیل در پاکستان جان ۳۵۱ نفر را گرفت «اوزمپیک» داروی لاغری محبوب با بیش از ۱۸۰۰ شکایت اهدای عضو در مشهد به ۱۱ نفر زندگی دوباره بخشید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات امتحانات جبرانی دوازدهمی‌ها اعلام شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) چالش کمبود نیروی انسانی متخصص در کنار توسعه تجهیزات مدرن سرطان‌شناسی در بیمارستان تخصصی سرطان امید بازنشستگان تأمین اجتماعی: معوقات حقوق را زودتر پرداخت کنید یک فرد محکوم به قصاص در اهواز پس از ۳۶ سال آزاد شد درخشش تیم‌های نخبه دانشجویی و دانش‌آموزی ایران در مسابقات رباتیک کره جنوبی بانک رفاه متعلق به تأمین اجتماعی و واگذاری آن به دولت برخلاف قانون است نتایج اعتراضات داوطلبان به آزمون سمپاد چه زمانی اعلام می‌شود؟ آغاز مهلت ثبت نام بومگردی‌ها برای دریافت پنل خورشیدی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ویژگی‌های هتل مناسب تابستان در مشهد تالاب هورالعظیم همچنان در آتش | حریق در بخش‌های ایرانی مهار شده است برپایی میز خدمت ویژه بازنشستگان کشوری آیا در مدارس پناهگاه ساخته می‌شود؟ + ویدئو راه‌اندازی سامانه مجازی انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ سهل‌انگاری ۲ میلیاردی یک مشهدی به‌خیر گذشت کشف صد‌ها کیلو گوشت خر در موتورسازی متروکه با هوشیاری شهروند مشهدی کدام ضدتعریق‌ها برای پوست بی خطرند؟
سرخط خبرها

تیراندازی در پتروشیمی دهلران| انتقال مجروح حادثه به مرکز درمانی

  • کد خبر: ۱۰۹۸۳۵
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۴
تیراندازی در پتروشیمی دهلران| انتقال مجروح حادثه به مرکز درمانی
به دنبال وقوع یک فقره تیراندازی در پتروشیمی دهلران و مجروحیت یکی از عوامل حراست این پتروشیمی به گفته فرماندار دهلران علت حادثه در دست بررسی و مجروح حادثه به بیمارستان ایلام اعزام شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، بامداد امروز فرد یا افراد ناشناس  به نیرو‌های حراست فیزیکی پتروشیمی دهلران تیراندازی منجر به جرح کرده که در نتیجه این اقدام احدی از عوامل نگهبان از ناحیه فک و صورت مجروح و مجروح حادثه به علت شدت جراحت جهت اقدامات درمانی به بیمارستان امام خمینی (ره) ایلام اعزام شده است.

لطیف صادقی با تائید خبر گفت: حادثه بامداد امروز اتفاق و در این حادثه یکی از عوامل حراست فیزیکی پتروشیمی ایلام مجروح که برای اقدامات درمانی به مرکز استان اعزام شده است.

فرماندار دهلران گفت: فرد مجروح  ۳۹ ساله از پرسنل حراست پتروشیمی دهلران است که  به علت تیراندازی از ناحیه گونه و دست چپ آسیب دیده و در بیمارستان دهلران بوسیله جراح ویزیت شده و بلافاصله پرسنل و کادر پرستاری و درمانی بیمارستان اقدامات درمانی اولیه و سی‌تی‌اسکن را برای بیمار انجام دادند که در سی‌تی‌اسکن شکستکی استخوان گونه مشهود بود.

به گفته صادقی، اقدامات لازم جهت شناسایی و دستگیری فرد یا افراد خاطی در دستور کار عوامل امنیتی و انتظامی قرار دار و در حال حاضر نیرو‌های انتظامی و امنیتی در محل حادثه حضور داشته و امنیت در محل برقرار می‌باشد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->